top of page

Over de zanglessen en workshops

Persoonlijke aandacht voor jouw groei als zanger(es)

 

Sinds enige tijd doceer ik met veel plezier zang lichte muziek te Breda. Met mijn leerlingen werk ik aan  zangtechniek en muzikaliteit in de stijlen pop, jazz, country, kleinkunst en Nederlandstalig.

In de zanglessen werken we aan de uitvoering van songs die jij leuk vindt. Je neemt je eigen nummer mee en we kiezen samen  liedjes uit, uit de liedjes die ik heb, zodat je je nieuwe technieken en muzikale vaardigheden kunt oefenen.

Je kunt een artiest als voorbeeld te nemen en  bestuderen wat deze doet. Nog leuker wordt het om je eigen stempel te zetten op de muziek die jij wilt zingen. We spelen met ritmiek, tekstgebruik, expressie, interpretatie en verschillende zangtechnieken. 

In het trainen van je technische vaardigheden wordt gebruik gemaakt van een combinatie verschillende methodieken zoals estill voice training, Complete Vocal Technique en klassieke zang volgens Miller.

De lessen worden begeleid aan de piano, met gitaar en met geluids- en karaokebanden.

Het is niet nodig dat je bladmuziek kunt lezen als je zangles gaat nemen. In de les wordt in overleg spelenderwijs kennisgemaakt met het gebruik van bladmuziek. In de kinderklassen en kinderlessen wordt ook aandacht besteed aan het leren van ritmes, meerstemmig zingen en/of het spelgewijs leren lezen van notenschrift. Immers: Jong geleerd is oud gedaan.

De zanglessen voor de jeugd worden leskaarten van  5 of 10 lessen aangeboden ( het basisonderwijs volgend).  Volwassen leerlingen kunnen ook losse lessen boeken, een zangpakket nemen of meedoen met een kortlopende cursus,

Over lessen en workshops: Service

koorbegeleiding

samenwerken aan de sound

Zin in een toffe workshopavond/ochtend voor je koor, vereniging of vrieninnengroep. neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

koor_edited.jpg

zangles jeugd

individueel , groeps- of duo-les

Vanaf 8 jaar kun je zangles bij me nemen. Deze worden gegeven aan de Bavelselaan 2.

Lesduur: kinderen individueel of duoles half uur

 

 

Black & White Microphone
zomer zangworkshop dispuut 4.jpg

Individuele zangles, Workshops volwassenen

werken aan je sound

Volwassenen kunnen individuele lessen nemen of deelnemen aan een kortlopende cursus.

meer over de lespakketten

 

Lesduur: volwassenen individueel 30,40 of 60 min 

Graag langer of korter les, vraag naar de mogelijkheden

 

 

 

In het voor- en najaar zijn er kortlopende cursussen voor volwassenen. Daarnaast zijn er toffe workshops.

N

BASICS 

Wekelijkse lessen met oefeningen toegepast op all time hits uit de country, jazz, musical en pop.

 Leer je stem kennen door te experimenten met zangtechnieken. Leer meer volume maken, de hogere noten halen , je ademhaling verdelen, helderder en voller klinken, 

Laat je verrassen en doe mee!

start:

op woensdag

medio oktober 2022

meer over de de cursus

VOCAL JAZZ PROJECT

Nieuw deze winter wordt het vocal jazz project waarin we in een 6 tal oefensessies een aantal jazzarrangementen gaan instuderen. Houd je ook van vocale jazz uit de jaren '30 en '40 zoals die van o.a. Ella Fitzgerald dan is dit project wellicht iets voor jou.  meer informatie volgt nog.

start: nog geen  data bekend

level: half gevorderd/gevorderd

met elkaar musiceren

Proefles afspreken
bottom of page