top of page
IMG_9895.JPG

Over mij.

Wie ik ben en wat ik doe

Muziek is mijn passie! Al op 7 jarige leeftijd was ik hobbymatig met muziek en instrumenten in de weer. Vanaf mijn 40e ben ik me ook professioneel met muziek en zang bezig gaan houden door een muziekopleiding te gaan volgen. Als muziek je passie is dan ben je als het ware een eeuwige student! Dus volg ik zelf nog geregeld bijscholing in de nieuwste zangtechnieken en -ontwikkelingen. Een stijl die het dichtst bij mij ligt is Jazz. Daarnaast leef ik me graag uit in het singer-songwriter , pop, Nederlandstalig en country repertoire.

Door de jaren heen heb ik naast mijn studie in verschillende bands gezongen in binnen- en buitenland (classic jazz, pop en hotclub de France). Dat staat momenteel op een lager pitje, ik focus me nu op het doorgeven van mijn passie voor muziek aan anderen door doceren en vocal coaching. Graag wil ik mijn leerlingen helpen zich te ontwikkelen tot een zelfstandig en creatief zanger of zangeres, zoals ook anderen voorheen mij daarbij geholpen hebben.

_______________

In Utrecht heb ik 5 jaar aan de Schumann academie zang en lichte muziek gestudeerd. Daarnaast heb ik ca 18 jaar prive vocale lessen en masterclasses in uiteenlopende zangdiciplines gevolgd bij:  Janice Lakers ( EVTS en Jazz) -  The International Classic Ascona Jazzworkshops ( Jazzvocals en combo) – Shaunette Hildabrand (klassiek en Jazz) – Fay Claassen en Sanne van Vliet( Jazzvocals)- Renze Ferwerda (over klank en de mens als zanger)- Hannah Ybeles Smith ( EVTS en klassieke vocale methodieken) – Antoinette Kouwenberg ( stemvorming ) - Ester van der Linden ( Poptechnieken en CVT)

Over mij: Inner_about
bottom of page